De Praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen mijn Tandartspraktijk Marcel Kruger Hoogland. Ik ben sinds 1988 zelfstandig gevestigd als tandarts in Hoogland. In mijn praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers. Tandartspraktijk Marcel Kruger Hoogland verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Er zijn twee behandelkamers aanwezig die afwisselend gebruikt worden voor de behandelingen. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Implantologie.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vriendelijkheid, geduld en een professionele behandeling van hoog niveau zijn de kernbegrippen. We besteden veel aandacht aan preventie en kiezen bij gebitsproblemen samen met u voor de oplossing die het minst invasief is en het best bij u past. Ons uitgangspunt is een leven lang plezier van uw eigen gebit.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u de praktijk bezoeken om even kennis te maken met de tandarts en zijn personeel, dit geheel vrijblijvend.

Behandelkamer 1 Behandelkamer 2